Szolid Bohém Vendégház Szarvason

A Szolid Bohém Vendégház a 44-es főút mentén Budapesttől 150 km-re a történelmi Magyarország közepén, Szarvas pihenőövezetében helyezkedik el. Békés megye gyöngyszemeként is ismert hangulatos kisváros feledhetetlen élményt nyújt a kultúra, a művészetek, a varázslatos természeti értékek, a természetbarát életmód, a horgászat, a vadászat, a vízi sport és a lovas kultúra iránt érdeklődő látogatók számára egyaránt. Ahogy a látnivalókban és programokban gazdag idilli kisváros és környezete, úgy a Holt-Kőröstől és a Kacsa-tótól 200 méterre található vendégházunk is aktív kikapcsolódósát, felhőtlen szórakozást és tartalmas pihenést nyújt vendégeinknek.

Igényesen berendezett, bensőséges hangulatú vendégházunk magas színvonalú szolgáltatásaival biztosítja a kikapcsolódást az ide érkezőknek.
A 3 külön bejáratú, fürdőszobás szobában összesen 8 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. Térítés ellenében szauna is rendelkezésre áll a kényeztető pihenéshez.
Hangulatos kerthelyiségünkben grill konyha, pezsgőfürdő és medence is a vendégek rendelkezésére áll.
Családok, baráti társaságok és egyénileg érkező vendégeink számára is ideális környezet a feltöltődésre és a tartalmas pihenésre!

Szállás, vendégház, apartman, Szarvas, Szarvason
Kültéri medence
Szállás, vendégház, apartman, Szarvas, Szarvason
Szauna
Szállás, vendégház, apartman, Szarvas, Szarvason
Étkező
Szállás, vendégház, apartman, Szarvas, Szarvason
Alaprajz

Miért választanak minket?

Tudni akarom

Szabad időpontok

Kérésed van? Írj ránk!

   
×

Log in

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.