Adatkezelési nyilatkozat

A Szolid Bohém Vendégházban vendégként töltött éjszakák magukkal vonják, hogy a szálláson tartózkodó személyek adatait a szállás tulajdonosa bekéri.

A személyesen kapott adatbekérő lapon a vendég a személyes adatait köteles megadni, a szállástulajdonos kötelező jogi elvárások miatt.  Ez a dokumentum egy hozzájáruló nyilatkozat, személyes adatok kezeléséhez (GDPR rendelet és az Magyar Turisztikai Ügynökség előírásai alapján).  

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos további információk:
Adatkezelő: Delta Impex Kft.

Az adatkezelés célja: szolgáltatás teljesítése, kommunikáció, kapcsolattartás.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása/ jogi kötelezettség.

Személyes adatok címzettjei: a Delta Impex Kft. ügyvezetője.

Személyes adatok tárolásának időtartama: az érintett kérésre való törléséig.

Tájékoztatás az érintett jogairól:

Önnek  joga van  kérelmezni az  adatkezelőtől az  Önre vonatkozó személyes  adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését. Joga van a hozzájárulása bármely időpontjában történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Joga  van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani. https://www.naih.hu/

Az adatszolgáltatás elmaradása nehezítheti a kapcsolattartást.

Amennyiben személyes adatait megadja, s a jogviszony során bármely fizetési kötelezettségének nem tenne eleget, úgy adatait igényünk érvényesítése érdekében továbbítjuk a Szarvasi Járásbíróság felé.

A személyes adatbekérő lapot kitöltve a vendég kijelenti, hogy a fenti információkat és tájékoztatást tudomásul vette, személyes adatait fenti célú kezeléséhez, szükség esetén a jogi képviselő részére történő továbbításhoz hozzájárul.

Megértését és közreműködését köszönjük!

Miért választanak minket?

Tudni akarom

Szabad időpontok

Kérésed van? Írj ránk!

   
×

Log in

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.