Házirend

Kedves Vendégeink!

Közös érdekünk és kellemes pihenésük egyik fontos záloga, hogy Vendégházunk házirendjét mindannyian betartsák.

Ezért kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbiakat!

A vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! A vendégházat egyidejűleg maximum 10 személy veheti igénybe. A szállásadó jogosult (előzetes bejelentkezés nélkül) ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a fizetett létszámban tartózkodnak-e. A vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. Az esetlegesen, éjszakára is maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.

Érkezés: Az érkező vendégeket a szállásadó vagy megbízottja fogadja.

Parkolás: A vendégház lakói részére a vendégház előtt ingyenes parkolót alakítottunk ki.

Az épület és a kert zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük a kaput, és az épület főbejáratát kulcsra zárni.

Berendezési tárgyak használata: Kérjük, a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják! A nem rendeltetésszerű használatból vagy gondatlanságból eredő kárt a vendégek a szállásadó számára közvetlenül kell megtérítsék. A szobák berendezését, felszerelését (beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt) a házból kivinni TILOS! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehetséges. Érkezéskor és induláskor a szobákat átnézzük, és az esetleges károkat jegyzőkönyv felvételét követően távozó vendégeink a helyszínen kötelesek megtéríteni.

Takarítás: A vendégházat a vendégek tisztán veszik át és ottlétük alatt maguk kell, hogy ügyeljenek a tisztaságra. Távozásuk után kérjük, hogy ne hagyjanak mosatlan edényt. 7 napnál hosszabb tartózkodás esetén heti egy alkalommal cseréljük az ágyhuzatot és a törölközőt, és takarítást biztosítunk. Az ettől eltérő igényeknek felár ellenében tudunk eleget tenni.

Dohányzás: Dohányzásra kijelölt helyek kizárólag a kertben találhatóak. Az épületben a dohányzás TILOS! Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron és a kert területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat a szemetesekbe helyezzék el.

Fűtés: A vendégházban központi fűtés működik. Alternatív fűtésként split klíma található a nappaliban és a hálószobákban, amely télen-nyáron a vendégek rendelkezésére áll. A nappaliban található kandalló csak az üzemeltetővel történt külön egyeztetés után használható. Kérjük, soha ne hagyják őrizetlenül a tüzet! A rendelkezés bocsátott tűzifán és papíron kívül más anyagok pl. műanyag égetése a kandallóban TILOS!

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni stb. kizárólag az erre kiépített tűzrakó helyen lehetséges, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (A tűz mellett kérjük oltóanyag elhelyezését, a gyúlékony anyagokat pedig kérjük, a tűz mellől eltávolítani.) Mielőtt vendégeink a tűzrakó helyet elhagyják, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!

Étkezés: Vendégházunk jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek étkezésükről saját maguk gondoskodnak. Főzésre kerámia lapos tűzhely áll a vendégeink rendelkezésére. Kérjük, a mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Továbbá kérjük, hogy a szobákban ne étkezzenek!

Ügyelet: A szállásadó vagy megbízottja a 0036309558191-es telefonszámon éjjel-nappal elérhető.

Távozás: A vendégház végleges elhagyásakor a szállásadó vagy annak megbízottja jelen van. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Felelősségvállalás: A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért továbbá a tulajdonos önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet stb.) az üzemeltető felelősséget nem vállal!

A tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket fogad, illetve a vendégházból rendbontás esetén azonnal eltávolítja.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni. Nagyon köszönjük, hogy végig olvasta házirendünket!

JÓ PIHENÉST ÉS KELLEMES, ÉLMÉNYEKKEL TELI IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!

Delta Impex Kft

5540 Szarvas, Szent István utca 8

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: 0036309558191

Miért választanak minket?

Tudni akarom

Szabad időpontok

Kérésed van? Írj ránk!

   
×

Log in

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.