Házirend

Kedves Vendégeink!

Közös érdekünk és kellemes pihenésük egyik fontos záloga, hogy Vendégházunk házirendjét mindannyian betartsák.

Ezért kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbiakat!

A vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! A vendégházat egyidejűleg maximum 15 személy veheti igénybe. A szállásadó jogosult (előzetes bejelentkezés nélkül) ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a fizetett létszámban tartózkodnak-e. A vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. Az esetlegesen, éjszakára is maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.

Parkolás: A vendégház lakói részére a vendégház előtt ingyenes parkolót alakítottunk ki.

Az épület és a kert zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük a kaput, és az épület főbejáratát kulcsra zárni. Az épület végleges elhagyásakor a kulcsot a szállásadó részére kérjük leadni. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Berendezési tárgyak használata: Kérjük, a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják! A nem rendeltetésszerű használatból vagy gondatlanságból eredő kárt a vendégek a szállásadó számára közvetlenül kell megtérítsék. A szobák berendezését, felszerelését (beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt) a házból kivinni TILOS! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehetséges. Érkezéskor és induláskor a szobákat átnézzük, és az esetleges károkat jegyzőkönyv felvételét követően távozó vendégeink a helyszínen kötelesek megtéríteni.

Takarítás: A vendégházat a vendégek tisztán veszik át és ottlétük alatt maguk kell, hogy ügyeljenek a tisztaságra. Távozásuk után kérjük, hogy ne hagyjanak mosatlan edényt. 7 napnál hosszabb tartózkodás esetén heti egy alkalommal cseréljük az ágyhuzatot és a  törölközőt, és takarítást biztosítunk. Az ettől eltérő igényeknek felár ellenében tudunk eleget tenni.

Dohányzás: Dohányzásra kijelölt helyek kizárólag a kertben találhatóak. Az épületben a dohányzás TILOS! Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron és a kert területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat a szemetesekbe helyezzék el.

Fűtés: A vendégházban központi fűtés működik. Alternatív fűtésként fatüzelésű kályha található a nappaliban, amely télen-nyáron a vendégek rendelkezésére áll. Kérjük, soha ne hagyják őrizetlenül a tüzet! A rendelkezés bocsátott tűzifán és papíron kívül más anyagok pl. műanyag égetése a kandallóban TILOS!

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni stb. kizárólag az erre kiépített tűzrakó helyen lehetséges, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! ( A tűz mellett kérjük oltóanyag elhelyezését, a gyúlékony anyagokat pedig kérjük, a tűz mellől eltávolítani.) Mielőtt vendégeink a tűzrakó helyet elhagyják, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!

Étkezés: Vendégházunk jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek étkezésükről saját maguk gondoskodnak. Főzésre kerámia lapos tűzhely áll a vendégeink rendelkezésére. Kérjük, a mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Továbbá kérjük, hogy a szobákban ne étkezzenek!

Felelősségvállalás: A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért továbbá a tulajdonos önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet stb.) az üzemeltető felelősséget nem vállal!

A tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket fogad, illetve a vendégházból rendbontás esetén azonnal eltávolítja.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni. Nagyon köszönjük, hogy végigolvasta házirendünket!

Szarvas Város Önkormányzatának csendrendelete

JÓ PIHENÉST ÉS KELLEMES, ÉLMÉNYEKKEL TELI IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!

Miért választanak minket?

Tudni akarom

Szabad időpontok

Kérésed van? Írj ránk!

   
×

Log in

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.