Feledhetetlen élmények Szarvason...

Az elmúlt évek során igen sokat fejlődött Szarvas városa a turisztikai lehetőségeket nézve. Ön is értesült róla már? Még nem? Most röviden bemutatjuk milyen maradandó élményeket szerezhetnek vendégeink az itt eltöltött napok alatt.

A Szolid Bohém Vendégház a történelmi Magyarország közepén, a 44-es főút mentén helyezkedik el. Békés megye gyöngyszemeként is ismert hangulatos kisváros feledhetetlen élményeket kínál a kultúra, a művészetek, a varázslatos természeti értékek, a természetbarát életmód kedvelőknek.

A horgászok, a vadászok is emlékezetes élményeket szerezhetnek. Mind a körösben található halállomány, mind a vadállomány is kielégítő az elmúlt éveket nézzük. A vízi sportot kedvelők és a lovas sportok iránt érdeklődő látogatók számára egyaránt kínál programlehetőségeket az itt eltöltött napokon.

A Szolid Bohém Vendégház elhelyezkedése szerencsés a városhoz képest és a programok tekintetében is. A Holt-Kőröstől és a Kacsa-tótól mindössze 200 méterre található de Szarvas centruma is mindössze pár saroknyira van.

Autóval érkező vendégeink számára ingyenes parolási lehetőséget biztosítunk.


Megtetszett? Foglalja le akár most!

Miért választanak minket?

Tudni akarom

Szabad időpontok

Kérésed van? Írj ránk!

   
×

Log in

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.